Please wait. Loading...
 

Επίσημη ιστοσελίδα

της Νεολαίας της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας

Νεολαία Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε.) - Καλώς ήλθατε!


Οι Εκδηλώσεις μας

Όλες οι Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Πέμπτη 02 Φεβ 2017Είσαι ηλικίας μεταξύ 18-22 κυπριακής καταγωγής και αναρωτιέσαι τι θα κάνεις το καλοκαίρι; θες κάτι ξεχωριστό που θα είναι εμπειρίας ζωής; τότε δήλωσε συμμετοχή στο NDCP!!!! 3 ξεχωριστές εβδομάδες παρέα με νέους απόδημους κύπριους από Αμερική-Αγγλία-Καναδά-Αυστραλία-Νότιο Αφρική-Ελλάδα! Παραδίδονται μαθήματα ιστορίας και πολιτισμού εντός του Πανεπιστημίου της Κύπρου! Διαμονή στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστήμιου! Εκδρομές και εξερευνήσεις σε όλες τις πόλεις της Κύπρου!!! Οι αιτήσεις κλείνουν στις 17 Φεβρουαρίου 2017. Για πληροφορίες στο:  http://www.nepomak.org/about-ndcp  !!! Τσεκάρετε βιντεάκια και το site http://www.nepomak.org/ καθώς και την σελίδα της nepomak global για φωτογραφικό υλικό από τις όμορφες στιγμές των παιδιών!! Good luck!

Εκδηλώσεις
Πέμπτη 02 Φεβ 2017Οι αιτήσεις άνοιξαν και είναι έως τις 26 Φεβρουαρίου 2017! 25 άτομα από όλο τον κόσμο κυπριακής καταγωγής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια απίστευτη εμπειρία εξερευνώντας την Κύπρο σε 10 μέρες!! Για πληροφορίες στο:  http://www.nepomak.org/about-ncct   Το πρόγραμμα είναι για ηλικίες 23-30!

Εκδηλώσεις
Παρασκευή 14 Ιούλ 2017
ΕΚΝΑ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΚΟΕ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Φεστιβάλ Ελληνικών και Κυπριακών Χορών «Χορεύουμε για την Κύπρο» το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017.

Το Φεστιβάλ οργανώθηκε για ένατη συνεχή χρονιά από την Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας (Ε.Κ.Ν.Α. – Νεολαία Ε.Κ.Ν.Α.) και τη Νεολαία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε.) με τη βοήθεια και τη συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και του Δήμου Πατρέων, τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου και του «Σπιτιού της Κύπρου» και την ευγενική χορηγία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον τηλεοπτικό σταθμό «Λύχνος».

Στη μεγάλη γιορτή της παράδοσης συμμετείχαν τα Χορευτικά Συγκροτήματα της Ένωσης Κυπρίων Νομού Αχαΐας, του «Φάρου» Ποντίων Πατρών, του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αχαΐας «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων «Ο Άγιος Γεράσιμος», του Συλλόγου Λευκαδίων Πάτρας «Η Φανερωμένη» και η Χορευτική Ομάδα «Ακρίτες του Αιγαίου».

Με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού της Κύπρου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Βρέθηκαν 34 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 9
Σελίδα [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] >

Ανακοινώσεις - Τελευταία νέα

Όλες οι Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Πέμπτη 10 Μάρ 2016
NDCP, ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΚΟΕ, ΝΕΠΟΜΑΚ

Είσαι 18-22 ετών, κυπριακής καταγωγής και ζεις στην Ελλάδα; Σου αρέσουν οι εκδρομές; Θα ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα την ιδιαίτερη πατρίδα σου; Έχεις τώρα τη δυνατότητα να συμμετάσχεις στο επιδοτούμενο πρόγραμμα φιλοξενίας στην Κύπρο NEPOMAK Discover Cyprus Programme (NDCP) μεταξύ 3 και 28 Ιουλίου 2016!

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία:

·        Να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με νέους και νέες κυπριακής καταγωγής από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα!

·        Να γνωρίσουν τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας τους μέσα από αξέχαστες εκδρομές

·        Να ενημερωθούν για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Κύπρου

·        Να κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο

·        Να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ιδιαίτερη πατρίδα τους, όπως εκατοντάδες παιδιά μέχρι σήμερα!

Ενημερωθείτε ή δηλώστε συμμετοχή μέσω email (okoe-youth@cyprusnet.gr  ή danaichaf@gmail.com ή evagelos_polyviou@yahoo.com) ή τηλεφωνικά στο 6976434596!

 


Βρέθηκαν 23 αποτελέσματα. Σελίδα 2 από 6
Σελίδα < [1] [2] [3] [4] [5] [6] >


Newsletter Νεολαίας ΟΚΟΕ

Εγγραφείτε στο newsletter μας:
© 2010 Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε. - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ο.Κ.Ο.Ε. . Developed by LogicONE