Please wait. Loading...
 

Επίσημη ιστοσελίδα

της Νεολαίας της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας

Νεολαία Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε.) - Καλώς ήλθατε!


Οι Εκδηλώσεις μας

Όλες οι Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Πέμπτη 02 Φεβ 2017Είσαι ηλικίας μεταξύ 18-22 κυπριακής καταγωγής και αναρωτιέσαι τι θα κάνεις το καλοκαίρι; θες κάτι ξεχωριστό που θα είναι εμπειρίας ζωής; τότε δήλωσε συμμετοχή στο NDCP!!!! 3 ξεχωριστές εβδομάδες παρέα με νέους απόδημους κύπριους από Αμερική-Αγγλία-Καναδά-Αυστραλία-Νότιο Αφρική-Ελλάδα! Παραδίδονται μαθήματα ιστορίας και πολιτισμού εντός του Πανεπιστημίου της Κύπρου! Διαμονή στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστήμιου! Εκδρομές και εξερευνήσεις σε όλες τις πόλεις της Κύπρου!!! Οι αιτήσεις κλείνουν στις 17 Φεβρουαρίου 2017. Για πληροφορίες στο:  http://www.nepomak.org/about-ndcp  !!! Τσεκάρετε βιντεάκια και το site http://www.nepomak.org/ καθώς και την σελίδα της nepomak global για φωτογραφικό υλικό από τις όμορφες στιγμές των παιδιών!! Good luck!

Εκδηλώσεις
Πέμπτη 02 Φεβ 2017Οι αιτήσεις άνοιξαν και είναι έως τις 26 Φεβρουαρίου 2017! 25 άτομα από όλο τον κόσμο κυπριακής καταγωγής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια απίστευτη εμπειρία εξερευνώντας την Κύπρο σε 10 μέρες!! Για πληροφορίες στο:  http://www.nepomak.org/about-ncct   Το πρόγραμμα είναι για ηλικίες 23-30!

Εκδηλώσεις
Παρασκευή 14 Ιούλ 2017
ΕΚΝΑ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΚΟΕ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Φεστιβάλ Ελληνικών και Κυπριακών Χορών «Χορεύουμε για την Κύπρο» το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017.

Το Φεστιβάλ οργανώθηκε για ένατη συνεχή χρονιά από την Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας (Ε.Κ.Ν.Α. – Νεολαία Ε.Κ.Ν.Α.) και τη Νεολαία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε.) με τη βοήθεια και τη συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και του Δήμου Πατρέων, τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου και του «Σπιτιού της Κύπρου» και την ευγενική χορηγία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον τηλεοπτικό σταθμό «Λύχνος».

Στη μεγάλη γιορτή της παράδοσης συμμετείχαν τα Χορευτικά Συγκροτήματα της Ένωσης Κυπρίων Νομού Αχαΐας, του «Φάρου» Ποντίων Πατρών, του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αχαΐας «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων «Ο Άγιος Γεράσιμος», του Συλλόγου Λευκαδίων Πάτρας «Η Φανερωμένη» και η Χορευτική Ομάδα «Ακρίτες του Αιγαίου».

Με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού της Κύπρου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Βρέθηκαν 34 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 9
Σελίδα [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] >

Ανακοινώσεις - Τελευταία νέα

Όλες οι Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Τετάρτη 19 Αύγ 2015
Ε.Ε.

Την 4η Σεπτεμβρίου 2015 λήγει η προθεσμία για υποβολή προτάσεων για την επόμενη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης Νεολαίας, η οποία επιστρέφει και αναζητά ταλαντούχους, ανήσυχους νέους και οργανισμούς με όνειρα και όραμα για την Ευρώπη, που θέλουν να συμμετάσχουν στην επόμενη αυτή διοργάνωση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αυτό, στις 20 και 21 Μαΐου 2016, ανοίγει τις πόρτες του, για μια ακόμη φορά σε χιλιάδες νέους.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν νέοι από 16 μέχρι και 30 ετών, από κράτη μέλη, υποψήφιες προς ένταξη στην ΕΕ χώρες αλλά και γειτονικές χώρες.

Αιτήσεις συμμετοχής θα αρχίσουν να γίνονται δεκτές από τις 2 Οκτώβριο 2015, ωστόσο, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν από τώρα μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου να στείλουν τις προτάσεις τους για τη διαμόρφωση του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης Νεολαίας 2016.

ΚΥΠΕ – 19/08/2015

Ανακοινώσεις
Σάββατο 21 Φεβ 2015
NDCP

Βασικές Πληροφορίες

Θέλετε να ανακαλύψετε την Κύπρο; Θέλετε να συναντήσετε νέους Κύπριους από όλο τον κόσμο; Έχετε βελτιώσει τα ελληνικά σας και να μάθετε περισσότερα για τις πολιτιστικές ρίζες σας;

Οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα
NDCP (Πρόγραμμα ΝΕΠΟΜΑΚ για να Ανακαλύψετε την Κύπρο 2015)  έχουν ξεκινήσει! Οι συμμετέχοντες παρέχονται με μια υποτροφία για την κάλυψη του κόστους των εκδρομών, μέρος του αεροπορικού εισιτήριου, διαμονή. Οι υποψήφιοι θα πληρώσετε μια μικρή συμβολή από το συνολικό κόστος του προγράμματος.

Για να είναι επιλέξιμοι οι συμμετέχοντες στην εφαρμογή, θα πρέπει να είναι:

- Ηλικίας 18-22.

 - Κυπριακής καταγωγής (τουλάχιστον ένα Κύπριο γονέα).

 - Να είναι εγγεγραμμένο μέλος της ΝΕΠΟΜΑΚ (σε κάποια τοπική οργάνωση της – στη περίπτωση αυτή την Νεολαία ΟΚΟΕ)
     
Το NDCP προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους Κύπριους νέους να επισκέπτονται την πατρίδα τους και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην ελληνική γλώσσα, την κυπριακή κουλτούρα και κληρονομιά. Είναι επίσης ένας φανταστικός τρόπος για να συναντηθούν και να οικοδομήσουν μια διά βίου φιλίες με τους Κύπριους νέους σε όλο τον κόσμο.
 
Πώς να υποβάλετε αίτηση

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας στο
e-mail: okoe-youth@cyprusnet.gr τα εξής: (ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, διεύθυνση, τηλ. / κιν / e-mail, Κυπριακή καταγωγή – 2 γονείς / Μητέρα / Πατέρα, σε ποιο τοπικό σύλλογο της ΟΚΟΕ / Νεολαίας ΟΚΟΕ ανήκετε).


To Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

«Μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου» 3 εβδομάδες με Σχολείο Νέας Ελληνικής (με διαμονή στο Πανεπιστήμιο της Κύπρος στους κοιτώνες της Πανεπιστημιούπολης, Λευκωσία). – Σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν άτομα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νότια Αφρική.

Ειδικά για τους συμμετέχοντες από την Ελλάδα θα λάβουν μέρος στα μαθήματα πολιτισμού και ιστορίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε εργαστήρια πολιτισμού, χορού και ιστορίας.

Μια σειρά από εκδρομές οργανώνονται επίσης σε μουσεία, μοναστήρια και την Πράσινη Γραμμή.

Ημερομηνίες Προγράμματος:  6 - 23 Ιουλίου, 2015


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν συμπληρωμένες αιτήσεις μέχρι την 1η Απριλίου, 2015


 

Βρέθηκαν 23 αποτελέσματα. Σελίδα 3 από 6
Σελίδα < [1] [2] [3] [4] [5] [6] >


Newsletter Νεολαίας ΟΚΟΕ

Εγγραφείτε στο newsletter μας:
© 2010 Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε. - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ο.Κ.Ο.Ε. . Developed by LogicONE