Please wait. Loading...
 

Επίσημη ιστοσελίδα

της Νεολαίας της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας

Νεολαία Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε.) - Καλώς ήλθατε!


Οι Εκδηλώσεις μας

Όλες οι Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Πέμπτη 02 Φεβ 2017Είσαι ηλικίας μεταξύ 18-22 κυπριακής καταγωγής και αναρωτιέσαι τι θα κάνεις το καλοκαίρι; θες κάτι ξεχωριστό που θα είναι εμπειρίας ζωής; τότε δήλωσε συμμετοχή στο NDCP!!!! 3 ξεχωριστές εβδομάδες παρέα με νέους απόδημους κύπριους από Αμερική-Αγγλία-Καναδά-Αυστραλία-Νότιο Αφρική-Ελλάδα! Παραδίδονται μαθήματα ιστορίας και πολιτισμού εντός του Πανεπιστημίου της Κύπρου! Διαμονή στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστήμιου! Εκδρομές και εξερευνήσεις σε όλες τις πόλεις της Κύπρου!!! Οι αιτήσεις κλείνουν στις 17 Φεβρουαρίου 2017. Για πληροφορίες στο:  http://www.nepomak.org/about-ndcp  !!! Τσεκάρετε βιντεάκια και το site http://www.nepomak.org/ καθώς και την σελίδα της nepomak global για φωτογραφικό υλικό από τις όμορφες στιγμές των παιδιών!! Good luck!

Εκδηλώσεις
Πέμπτη 02 Φεβ 2017Οι αιτήσεις άνοιξαν και είναι έως τις 26 Φεβρουαρίου 2017! 25 άτομα από όλο τον κόσμο κυπριακής καταγωγής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια απίστευτη εμπειρία εξερευνώντας την Κύπρο σε 10 μέρες!! Για πληροφορίες στο:  http://www.nepomak.org/about-ncct   Το πρόγραμμα είναι για ηλικίες 23-30!

Εκδηλώσεις
Παρασκευή 14 Ιούλ 2017
ΕΚΝΑ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΚΟΕ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Φεστιβάλ Ελληνικών και Κυπριακών Χορών «Χορεύουμε για την Κύπρο» το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017.

Το Φεστιβάλ οργανώθηκε για ένατη συνεχή χρονιά από την Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας (Ε.Κ.Ν.Α. – Νεολαία Ε.Κ.Ν.Α.) και τη Νεολαία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε.) με τη βοήθεια και τη συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και του Δήμου Πατρέων, τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου και του «Σπιτιού της Κύπρου» και την ευγενική χορηγία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον τηλεοπτικό σταθμό «Λύχνος».

Στη μεγάλη γιορτή της παράδοσης συμμετείχαν τα Χορευτικά Συγκροτήματα της Ένωσης Κυπρίων Νομού Αχαΐας, του «Φάρου» Ποντίων Πατρών, του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αχαΐας «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων «Ο Άγιος Γεράσιμος», του Συλλόγου Λευκαδίων Πάτρας «Η Φανερωμένη» και η Χορευτική Ομάδα «Ακρίτες του Αιγαίου».

Με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού της Κύπρου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Βρέθηκαν 34 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 9
Σελίδα [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] >

Ανακοινώσεις - Τελευταία νέα

Όλες οι Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Τετάρτη 01 Ιαν 2014

Με απόφαση του ΚΣ της Νεολαίας ΟΚΟΕ προκηρύχθηκε το 7ο Συνέδριο της Νεολαίας ΟΚΟΕ για τις 26-27 Απριλίου 2014 στην Αθήνα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 7ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΚΟΕ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ανακοινώσεις
Δευτέρα 03 Σεπ 2012
ΝΕΠΟΜΑΚ

Την υιοθέτηση κάποιων από τις θέσεις των αποδήμων Κυπρίων από το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ, με το οποίο οι σχέσεις έχουν ενισχυθεί τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, όπως και από το αρμενικό λόμπι στη Γαλλία, θα επιδιώξουν, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑΚ Χάρης Σοφοκλείδης, επισημαίνοντας ότι οι απόδημοι εργάζονται αθόρυβα, επειδή οι τυμπανοκρουσίες για τις επαφές που διενεργούν θα επιφέρουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

(ΚΥΠΕ - 31/08/2012 - 01/09/2012)

Το νέο ΚΣ της ΝΕΠΟΜΑΚ

Ανακοινώσεις
Τρίτη 05 Ιούν 2012
ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΚΟΕ

Με χαιρετισμό του Α΄ Σύμβουλου της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Καραγιώργη άρχισε το 6ο Συνέδριο της Νεολαίας ΟΚΟΕ στην Κυπριακή Εστία, Πλάκα, Αθήνα. Στην ομιλία του ο κ. Καραγιώργης, έκφρασε την εκτίμηση της Κυπριακής Πολιτείας στην προσφορά της Απόδημης Κυπριακής Νεολαίας, και διαβεβαίωσε για το συνεχές ενδιαφέρον της πολιτείας στην Απόδημη νεολαία και γενικότερα το Αποδημικό Κίνημα. Ακολούθησε ενημέρωση για το Κυπριακό από τον Α΄ Σύμβουλο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Καραγιώργη, και ερωτήσεις- συζήτηση για την σημερινή κατάσταση της προσπάθειας εξεύρεσης μια δίκαιης, λειτουργικής και βιώσιμης λύσης. Ο κ. Καραγιώργης ακόμα ενημέρωσε το Συνέδριο για τα θέματα της Κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε. που αρχίζει την 1η Ιουλίου. Χαιρετισμό εκ μέρους της ΟΚΟΕ απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΚΟΕ Γεώργιος Μιχαηλίδης, και το μέλος του ΚΣ της ΟΚΟΕ και πρώην Πρόεδρος της Νεολαίας ΟΚΟΕ Σταύρος Πολυβίου. Το συνέδριο συμπίπτει με τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Νεολαίας ΟΚΟΕ. Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας ΟΚΟΕ Ευάγγελος Πολυβίου, προέβηκε σε Απολογισμό των δράσεων της δεκαετίας, των στόχων και επιτυχιών της οργάνωσης. Τόνισε ότι: «Η ενσωµάτωση στην ελλαδική κοινωνία είναι και λογική και ευκταία. Σε αυτές όµως τις συνθήκες κληθήκαµε να αναδείξουµε την ιδιαίτερη πολιτιστική ταυτότητα ενός σηµαντικού αριθµού νέων, να στηρίξουµε την ιδιαίτερή µας πατρίδα και να διασφαλίσουµε, δίνοντας µια νέα πνοή, τη συνέχεια και το µέλλον της Κυπριακής Παροικίας» Συνέχισε λέγοντας «αγωνιζόµαστε να συσπειρώνουµε όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους γύρω από τα Τµήµατα Νεολαίας των σωματείων μας, και τη Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε. χωρίς να παραγνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως νέοι άνθρωποι από την ολόπλευρη οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα, και ιδιαίτερα την Νέα γενιά». «Τα δέκα αυτά χρόνια βασικοί άξονες της Νεολαίας Ο.Κ.Ο.Ε., όπως και της “µητρικής” της οργάνωσης, Ο.Κ.Ο.Ε., είναι η προβολή και προώθηση των δίκαιων αιτηµάτων της Κύπρου, η σύµπραξη για την Ειρήνη στο ταλαιπωρηµένο Νησί, η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Κύπρου στον ελλαδικό χώρο και κάθε µορφής πολιτιστική και κοινωνική παρέµβαση, επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους νέους απόδημους. Δράσεις που µπορεί να προσφέρουν στην τοπική µας κοινωνία». Στη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα για το Κυπριακό, Απόφαση για τα Προβλήματα των Απόδημων Κυπρίων Νέων, το Πρόγραμμα της Νεολαίας Ο.Κ.Ο.Ε. με έμφαση το Κυπριακό, τα πολιτιστικά δρώμενα, την συμμετοχή στην ΝΕΠΟΜΑΚ και τα Δίκτυα Νεολαίας του ΣΑΕ. Τέλος εκλέχθηκε το Νέο Κ.Σ. της οργάνωσης που θα διοικήσει την επόμενη διετία.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΚΟΕ

ΤΟ ΝΕΟ Κ.Σ. ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΚΟΕ

ΒΡΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Ανακοινώσεις
Παρασκευή 18 Μάι 2012
Αχαΐα, ΕΚΝΑ, Πάτρα, φεστιβάλ, χορός

 

Η Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας και η Νεολαία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας συνεχίζουν την παράδοση ενός καταξιωμένου Φεστιβάλ με το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικών και Κυπριακών Χορών «Χορεύουμε για την Κύπρο».

Βρέθηκαν 23 αποτελέσματα. Σελίδα 4 από 6
Σελίδα < [1] [2] [3] [4] [5] [6] >


Newsletter Νεολαίας ΟΚΟΕ

Εγγραφείτε στο newsletter μας:
© 2010 Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε. - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ο.Κ.Ο.Ε. . Developed by LogicONE