Please wait. Loading...
 

Επίσημη ιστοσελίδα

της Νεολαίας της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας

Νεολαία Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε.) - Καλώς ήλθατε!


Οι Εκδηλώσεις μας

Όλες οι Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Τετάρτη 14 Φεβ 2018

Φύγαμε για Let's do it Greece 2018!

 


 

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 θα συντονιστούμε στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση που έχει γίνει στη χώρα μας. 

 

Φέτος ο πήχης μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, και ξεκινάμε από νωρίς τις προετοιμασίες προκειμένου να σπάσουμε τον αριθμό ρεκόρ των 150.000 εθελοντών σε όλη την Ελλάδα

 

Μοιραζόμαστε μαζί σας τα πρώτα 5 χρήσιμα στοιχεία της φετινής εκστρατείας μας:

  1. Νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα: www.letsdoitgreece.org
  2. Σποτάκι προώθησης Let's do it Greece 2018: Σποτάκι
  3. Page στο facebook: Facebook
  4. Hashtag στα social media: #letsdoitgreece
  5. Δημοσιεύουμε το πρώτο banner & το ανανεωμένο λογότυπο της δράσης.

Ετοιμάσαμε για εσάς, με πολλή αγάπη, το "Let's do it Greece με μία ματιά - 2017", ένα ενημερωτικό τεύχος για την περσινή μας εκστρατεία και τα επόμενα βήματα. Ξεφυλλίστε το, απολαύστε το, και φυσικά είστε ελεύθεροι να το προωθήσετε κι εσείς με τη σειρά σας!

Ετοιμάσαμε μία ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύεται σε ΜΜΕ ανά την Ελλάδα - θα τη βρείτε αναρτημένη και στην ιστοσελίδα μας: https://goo.gl/vThkhG

Επίσης, φέτος, για πρώτη φορά, θα απεικονίσουμε σε χάρτες τις δημοτικές αρχές που συμμετέχουν στην πανελλαδική μας εκστρατεία (έχοντας δηλώσει συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας μας) προκειμένου να κινητοποιήσουμε ακόμα περισσότερους Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Οι πρώτοι χάρτες αναρτήθηκαν εδώ και μέσα σε λίγες ημέρες μετράμε ήδη 70 επίσημες συμμετοχές Δήμων για το 2018! 

 

Προχωράμε δυναμικά για τις 29 Απριλίου

Εκδηλώσεις
Πέμπτη 21 Δεκ 2017
ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΚΟΕ, ΝΕΠΟΜΑΚ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Βρέθηκαν 43 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 11
Σελίδα [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] > >>

Ανακοινώσεις - Τελευταία νέα

Όλες οι Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Δευτέρα 03 Σεπ 2012
ΝΕΠΟΜΑΚ

Την υιοθέτηση κάποιων από τις θέσεις των αποδήμων Κυπρίων από το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ, με το οποίο οι σχέσεις έχουν ενισχυθεί τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, όπως και από το αρμενικό λόμπι στη Γαλλία, θα επιδιώξουν, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑΚ Χάρης Σοφοκλείδης, επισημαίνοντας ότι οι απόδημοι εργάζονται αθόρυβα, επειδή οι τυμπανοκρουσίες για τις επαφές που διενεργούν θα επιφέρουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

(ΚΥΠΕ - 31/08/2012 - 01/09/2012)

Το νέο ΚΣ της ΝΕΠΟΜΑΚ

Ανακοινώσεις
Τρίτη 05 Ιούν 2012
ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΚΟΕ

Με χαιρετισμό του Α΄ Σύμβουλου της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Καραγιώργη άρχισε το 6ο Συνέδριο της Νεολαίας ΟΚΟΕ στην Κυπριακή Εστία, Πλάκα, Αθήνα. Στην ομιλία του ο κ. Καραγιώργης, έκφρασε την εκτίμηση της Κυπριακής Πολιτείας στην προσφορά της Απόδημης Κυπριακής Νεολαίας, και διαβεβαίωσε για το συνεχές ενδιαφέρον της πολιτείας στην Απόδημη νεολαία και γενικότερα το Αποδημικό Κίνημα. Ακολούθησε ενημέρωση για το Κυπριακό από τον Α΄ Σύμβουλο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Καραγιώργη, και ερωτήσεις- συζήτηση για την σημερινή κατάσταση της προσπάθειας εξεύρεσης μια δίκαιης, λειτουργικής και βιώσιμης λύσης. Ο κ. Καραγιώργης ακόμα ενημέρωσε το Συνέδριο για τα θέματα της Κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε. που αρχίζει την 1η Ιουλίου. Χαιρετισμό εκ μέρους της ΟΚΟΕ απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΚΟΕ Γεώργιος Μιχαηλίδης, και το μέλος του ΚΣ της ΟΚΟΕ και πρώην Πρόεδρος της Νεολαίας ΟΚΟΕ Σταύρος Πολυβίου. Το συνέδριο συμπίπτει με τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Νεολαίας ΟΚΟΕ. Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας ΟΚΟΕ Ευάγγελος Πολυβίου, προέβηκε σε Απολογισμό των δράσεων της δεκαετίας, των στόχων και επιτυχιών της οργάνωσης. Τόνισε ότι: «Η ενσωµάτωση στην ελλαδική κοινωνία είναι και λογική και ευκταία. Σε αυτές όµως τις συνθήκες κληθήκαµε να αναδείξουµε την ιδιαίτερη πολιτιστική ταυτότητα ενός σηµαντικού αριθµού νέων, να στηρίξουµε την ιδιαίτερή µας πατρίδα και να διασφαλίσουµε, δίνοντας µια νέα πνοή, τη συνέχεια και το µέλλον της Κυπριακής Παροικίας» Συνέχισε λέγοντας «αγωνιζόµαστε να συσπειρώνουµε όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους γύρω από τα Τµήµατα Νεολαίας των σωματείων μας, και τη Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε. χωρίς να παραγνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως νέοι άνθρωποι από την ολόπλευρη οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα, και ιδιαίτερα την Νέα γενιά». «Τα δέκα αυτά χρόνια βασικοί άξονες της Νεολαίας Ο.Κ.Ο.Ε., όπως και της “µητρικής” της οργάνωσης, Ο.Κ.Ο.Ε., είναι η προβολή και προώθηση των δίκαιων αιτηµάτων της Κύπρου, η σύµπραξη για την Ειρήνη στο ταλαιπωρηµένο Νησί, η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Κύπρου στον ελλαδικό χώρο και κάθε µορφής πολιτιστική και κοινωνική παρέµβαση, επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους νέους απόδημους. Δράσεις που µπορεί να προσφέρουν στην τοπική µας κοινωνία». Στη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα για το Κυπριακό, Απόφαση για τα Προβλήματα των Απόδημων Κυπρίων Νέων, το Πρόγραμμα της Νεολαίας Ο.Κ.Ο.Ε. με έμφαση το Κυπριακό, τα πολιτιστικά δρώμενα, την συμμετοχή στην ΝΕΠΟΜΑΚ και τα Δίκτυα Νεολαίας του ΣΑΕ. Τέλος εκλέχθηκε το Νέο Κ.Σ. της οργάνωσης που θα διοικήσει την επόμενη διετία.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΚΟΕ

ΤΟ ΝΕΟ Κ.Σ. ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΚΟΕ

ΒΡΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Ανακοινώσεις
Παρασκευή 18 Μάι 2012
Αχαΐα, ΕΚΝΑ, Πάτρα, φεστιβάλ, χορός

 

Η Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας και η Νεολαία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας συνεχίζουν την παράδοση ενός καταξιωμένου Φεστιβάλ με το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικών και Κυπριακών Χορών «Χορεύουμε για την Κύπρο».

Βρέθηκαν 26 αποτελέσματα. Σελίδα 5 από 7
Σελίδα < [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] >


Newsletter Νεολαίας ΟΚΟΕ

Εγγραφείτε στο newsletter μας:
© 2010 Νεολαία Ο.Κ.Ο.Ε. - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ο.Κ.Ο.Ε. . Developed by LogicONE